Lovely Rose Brooch (Restock 010812)

Assalamualaikum wbr...

Sempena Aidilfitri yang bakal menjelma tak lama lagi Trendywardrobe Collection ada restock Lovely Rose Brooch yang sangat sweet, cute dan trendy tu tau.  Kali ni didatangkan dengan size yang sederhana besar, sangat sesuai digayakan pada tudung, shawl dan jugak boleh di pin kat beg atau baju bagi golongan remaja dan kanak-kanak.
Hurry.. Grab it now..!!

Material : Quality Satin
Size : 4.5cm
Price : RM4/pcs
PROMO... Buy 2 @ RM7.00


Maroon
Light Pink
Shocking Pink
Cream
Dark Purple
Grey
Dark Brown
Light Purple / Lilac
Yang ni Rose Brooch Berdaun.. STYLO..!!
Only RM5/pcs

5 comments:

  1. comamnye rose brooch ni...

    ReplyDelete
  2. sori..nak tnya,rose brooch ni ade x yg saiz besar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada..tinggal 3 colour je lagi, black, maroon and dark purple..

      Delete
  3. I nak saiz besar pnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnt isi form kat bawah ye or just let me know nak kaler apa..yang still available hitam, maroon dan dark purple..

      Delete

I Luv Comment